SUUNNITTELUPALVELU

Suunnittelupalvelumme ansiosta löydät juuri oikean ja parhaiten soveltuvan ratkaisun, joka täyttää sinun ja asiakkaasi kaikki odotukset. Teemme alustavan kartoituksen puhelimitse, jonka jälkeen tulemme halutessasi tapaamaan sinua. Suunnitellun ratkaisun pohjalta saat kirjallisen tarjouksen.

ASENNUSPALVELU

Ammattitaitoinen ja huolellinen asennuspalvelumme varmistaa turvallisen ja viihtyisän ympäristön asiakkaillesi. Saat tilaamasi tuotteet paikoilleen helposti ja nopeasti. Ravintolan tai kahvilan terassi alkaa tuottamaan välittömästi.

EASYSEARCH-PALVELU

Mikäli laajasta valikoimastamme ei löydy sinulle juuri oikeaa tuotetta, etsimme sellaisen. Kattava toimittaja- ja yhteistyöverkostomme täyttää kaikki tarpeesi.

EASYCARE-HUOLTOPALVELU

EASYCARE –palvelumme ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia meiltä tilaamiesi tuotteiden huollosta, puhdistuksesta tai varastoinnista. Haemme tuotteet pois sovittuna ajankohtana ja palautamme ne takaisin uuden sesongin kynnyksellä. EASYCARE –palvelu pidentää tuotteiden käyttöikää ja ne säilyvät tyylikkään turvallisina pidempään.

JÄLLEENMYYJÄT

Etsimme useille tuotemerkeillemme jälleenmyyjiä koko Suomen alueelta. Kysy lisää!