TERASSIVARJOT

Laadukas terassivarjo on yhtä aikaa tyylikäs sekä tukeva ja turvallinen.
Korkealaatuiset materiaalit ja komponentit luovat terassitilan, jossa asiakkaanne
viihtyvät aina uudelleen. Monipuolinen valikoima erilaisia terassivarjoja ja niiden lisävarusteita.

AURINKOPURJEET

Aurinkopurje luo terassille modernin, raikkaan ja kevyen ilmeen. Pihanon aurinkopurjeissa yhdistyvät korkea laatu sekä parhaat materiaalit niin kankaissa kuin kaikissa lisävarusteissa. Kevyen ilmeensä ansiosta aurinkopurje voidaan sijoittaa lähes jokaiseen tilaan.

TERASSIN LÄMMITYS

Pihano Oy / Solamagic Scandinavia Finland toimii Solamagic –tuotteiden maahantuojana. SOLAMAGICin ainutlaatuinen lämmitysratkaisu perustuu uusimpaan ja ympäristöystävällisimpään infrapunateknologiaan, joka tarkoittaa tehokasta mutta samalla edullista lämmitystä. SOLAMAGIC ECO+ PRO lämpölamput ovat käyttökustannuksiltaan 80% edullisempia kuin kaasulämmittimet ja noin 40% tehokkaampia kuin muiden valmistajien lämpölamput keskimäärin. Lisätietoa Solamagic –verkkosivuiltamme.

TERASSIKALUSTEET

Valikoimastamme löytyy terassikaluste jokaiseen tilaan. Kaikissa terassikalusteissamme yhdistyvät korkea laatu sekä helppohoitoisuus. Laaja valikoima eri materiaaleja sekä tyylejä takaavat onnistuneen valinnan myös sinun ravintolan tai kahvilan terassille. Valikoimamme sisältää myös Spa&Wellness –kalusteita

TUULENSUOJAT JA MUUT RAKENTEET

Tuulisuoja luo suojaisan ilmapiirin jokaiselle terassille myös viileämmällä säällä. Yhdistä terassivarjojen ja terassilämmittimien kanssa ja saat miellyttävän terassitilan, jossa asiakkaasi viihtyvät uudelleen ja uudelleen. Voit avata tai sulkea tuulisuojan sääolosuhteiden mukaan. Pidennä terassikautta jopa vuoden ympäri.

Kangasaidat tuovat suojaisan ja turvallisen ilmapiirin terassille. Kankaan avulla erotat yrityksesi terassitilan tyylikkääksi kokonaisuudeksi.

KERAAMISET GRILLIT

Keraaminen Monolith –grilli on Pihanon maahantuoma, monipuolinen ulkokeittiö, jolla voit grillata, paistaa, savustaa, hauduttaa, paahtaa tai keittää toinen toistaan maistuvampia ruokia. Monolith –grillin lämpötila-alue on 70°C-400°C, joten esimerkiksi pizzan paistaminen on helppoa.

Lisävarusteena voit hankkia ruostumattomasta teräksestä valmistetun grillivaunun, jonka voit varustella toiveidesi mukaan.